Bratt uke 5, 6 og 7 av 15

Nå har jeg kommet inn i siget, du! Alt går seigt og treigt, men dørstokkmila er litt kortere. Nå håper jeg bare det begynner å gå litt fortere snart, så jeg ikke driter meg totalt ut med målet om å løpe 23:30 på Oslos Bratteste om sju uker. (Mer om det her.)

Som vanlig ligger detaljene her.

Uke 5

Mandag: Ingenting <3

Tirsdag: 6 x 4 minutter motbakke i selveste Wyllerløypa. Viktig med spesifikk trening osv. Min egen innledende feighet var det eneste som gjorde at jeg klarte å fullføre denne økta.

Onsdag: Ca 40 minutter joggings med hund og podkast.

Torsdag: Ingenting :)

Fredag: Hjem fra arbeidet, inkludert 30 minutter sånn ca moderat.

Lørdag: Ei drøy mil med labbing i syden.

I uke fem av det bratte prosjektet løp jeg totalt 31 kilometer og 3 timer og 40 minutter.

Uke 6

Mandag: 4 x 6 minutter i slak motbakke, på asfalt. Varmt.

Tirsdag: Ingenting

Onsdag: En drøy halvtime labbing

Torsdag: 6 x 4 minutter. Flatt i begynnelsen, bratt mot slutten.

Fredag: Drøyt 50 minutter jogging m/bading.

Lørdag: Ingenting.

Søndag: Ukas langtur, 1 t 20 min, noen spurter mot slutten, varmt osv.

I uke seks av det bratte prosjektet løp jeg totalt 44 kilometer og 4 timer og 50 minutter.

Uke 7

Mandag: Totalt unødvendig 5 x 6 minutter motbakke, seriøst wtf tenkte jeg med her.

Tirsdag: Ingenting, tok til fornuften.

Onsdag: En halvtime smålunt.

Torsdag: En snau time labbing m/bading.

Fredag: 6 x 2 minutter. En milliard grader.

Lørdag: Ingenting.

Søndag: Langtur hjemme i Lillomarka. Godt over to timer. Mye mer enn planlagt, men ble litt oppslukt av en god, gammel rute.

I uke sju av det bratte prosjektet løp jeg totalt 41 kilometer og 5 timer og 30 minutter.

Ja, nei, da er vi vel omtrent asjuuur, da.

Jeg er nå i treningssiget og ellers ganske sigen. Har ikke så mye mer å melde akkurat nå. Brb.

Siri

Publisert
Kategorisert som Løping

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.